Fira våffeldagen med våfflor!

Se originalinlägget på www.bakasockerfritt.se!
 
Idag är det våffeldagen (och nio månader kvar till juldagen), och det har jag "hedrat" med en hel del inspiration på våfflor. Idag tänkte jag återpublicera ett av mina absoluta våffelrecept, ett recept som är överraskande gott, enkelt och hälsosamt! Tillaga, ät och njut! Med fokus på njut.
 
Igår glömde jag mina två "aktiva" kontokort hemma. Det händer kanske mig någon gång vart annat år, och vad handikappad jag känner mig utan vare sig kort eller kontanter! Jag åt lunch ute, och blev smått ställd när jag upptäckte att det var något som fattades i plånboken (jag kunde låna, så det var inga problem). En halvtimme senare sa jag glatt att jag skulle handla questbars, men kom utanför butiken på att just ja, jag hade ju inga pengar på mig. På kvällen på väg hem tänkte jag Medan jag ändå väntar på bussen kan jag ju passa på att ta ut pengar i bankomaten, så att jag kan betala det jag är skyldig. En ganska korkad idé, med tanke på att det var just bristen på pengar som hade satt mig i den situationen.
 
 
 
 
 
Våfflor - 3 stycken
 
Du hittar receptet på www.bakasockerfritt.se!
 
 
 
 

Arbetet har börjat på e-magasin nr. 2

Läs originalinlägget på www.bakasockerfritt.se!
 
För drygt två veckor sedan lanserade jag (med stor spänning och stor nervositet) det första numret av mitt e-Magasin (köpes för 24 kr genom att trycka på "Köp"-knappen i den högra kolumnen, eller längre ner under alla inlägg om du kollar i mobilen). Jag har fått många lovord och kommentarer om att även kommande nummer kommer att köpas. Det värmer otroligt mycket att få höra dessa ord! Tack! Nu håller jag redan på att knåpa ihop e-Magasin nummer två, och det har tagit en hel del av mina tid de senaste veckorna. Men det är det värt! Det är så roligt att se sida efter sida växa fram, och se att ett magasin uppstår från ingenting! Kan ni gissa vad temat för det kommande numret kommer att vara? Något som jag älskar oroligt mycket. Vill ni ha en ledtråd kan ni kika på bilden här under... 
 
 
 

Baka Sockerfritt e-Magasin ute!

Du köper e-Magasinet genom att maila mig ([email protected]) eller genom att gå in på www.bakasockerfritt.se och klicka på "köp"-knappen!
 
Nu är mitt Baka Sockerfritt  mobila e-Magasin färdigt! Såklart att ett e-Magasin är mobilt, men tanken bakom detta är att man främst ska läsa tidningen i mobilen. Där är den absolut snyggast, men givetvis går det att öppna och läsa den överallt. Min tanke är att man med magasinet kan ha något kul att läsa på kanske tunnelbanan, i någon kö, eller när helst man vill se på aptitretande bilder och/eller få inspiration på hälsosammare receot. Min andra tanke är att man kan ha mobilen liggande bredvid sig när man bakar. Själv avskyr (okej, kanske är avskyr var ett starkt ord, men irriterar mig gör det) jag att gå fram och tillbaka till datorn mellan varje ingrediens (för jag har sämst korttidsminne, även när det gäller recept jag skapat själv).
 
Det absolut bästa med detta e-Magasin, är att det innehåller mina bästa recept! Jag har kontinuerligt hemlighållit mina favoriter, och nu kommer de alltså komma ut i mina e-Magasin. Nästan alla går enbart att få tag på via magasinet. Detta första nummer innehåller två teman vilka är: Snabba Mellanmål och Gott Godis! Mellanmålen går fort att göra och innefattar ett ganska brett "spektra" av mellanmål såsom ett par bakverk att göra i mikron, fyra helt nya mugcakes, barer, mousse etc. Angående godisavsnittet: älskar man söta små saker och älskar man choklad, är detta magasin ett måste. Punkt.
 
Magasinet består totalt av 41 sidor, och jag har lagt ner ett par veckors heltidsjobb på det. Det har varit urkul, men jag kan också erkänna att det har varit lite kämpigt och tagit en del kraft. Eftersom det ändå är mitt första nummer så har jag tagit beslutet att sätta ett extra, väldig lågt pris på bara 24 kronor. Det är liksom mindre än vad en kopp thé kostar, eller hälften av priset av en påse mandelmjöl. Alla ni som följt mig, och har gillat det jag gör, jag hoppas att ni köper hem ett e-Magasin! Det är ju här de absoluta godbitarna finns! Tack på förhand och stor kram till er alla!
 
Du köper magasinet genom att klicka på "Köp nu", högst upp i den högra spalten på hemsidan www.bakasockerfritt.se (om du tittar i mobilen finner du den längre ner, efter alla inlägg), så skickar jag magasinet så fort jag kan. Glöm inte att skriva din e-post. Det går också bra att maila mig ([email protected]Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

eller [email protected]Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

), så fixar vi det vi mail (via paypal vilket är otroligt enkelt och såklart riktigt, riktigt säkert!). Hör av er om ni har frågor!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Matbloggstoppen