Baka Sockerfritt e-Magasin nummer tre (tema sommar) UTE NU!

Läs originalinlägget på www.bakasockerfritt.se!
 
Nu kan jag äntligen meddela att nummer tre av Baka Sockerfritt e-Magasin äntligen är ute! Temat är för detta nummer Sommar, och här kan du hitta saftiga cupcakes, tårtor/årtbotten (min bästa såklart!), så kallade "no bake" kakor/tårtor (bakade utan ugn), cheesecake, sommriga pajer, fräscha mugcakes och desserter. Magasinet är på över 42 sidor och innehåller smarta tips, en intervju och framförallt 26 stycken av mina absolut bästa recept! Det är ju till magasin jag sparar mina favoritbakverk! 
 
Baka Sockerfritt e-Magasin är speciellt anpassat för att läsas i mobilen. Där är den absolut snyggast, men givetvis går det att öppna och läsa den överallt (såsom på en dator eller iPad). Min tanke är att man med magasinet kan ha något kul att läsa på kanske tunnelbanan, i någon kö, eller när helst man vill se på aptitretande bilder och/eller få inspiration på hälsosammare recept. Min andra tanke är att man kan ha mobilen liggande bredvid sig när man bakar. Själv avskyr (okej, kanske är avskyr var ett starkt ord, men irriterar mig gör det) jag att gå fram och tillbaka till datorn mellan varje ingrediens (för jag har sämst korttidsminne, även när det gäller recept jag skapat själv).
 
Priset för Baka Sockerfritt e-Magasin 3/2014 är 29 kronor. Detta är enligt mig ett väldigt lågt pris i jämförelse för den kostnad och tid jag haft för magasinet, men tanken är främst att täcka de utgifter jag har i och med Baka Sockerfritt. Det är till och med billigare än en latte (eller typ som två hg nötter)! Du kan även köpa gamla nummer av Baka Sockerfritt e-Magasin, vilket du gör via den undre "köp"-knappen. Här kan du även kombinera två, eller alla tre nummer (vid köp av fler magasin blir priset mindre). Om du köper två, så skriv vilka du vill köpa (alterntaivt maila mig den uppgiften)! 
 
 
Du köper magasinet genom att klicka på "Köp nu", högst upp i den högra spalten på hemsidan www.bakasockerfritt.se (om du tittar i mobilen finner du den längre ner, efter alla inlägg), så skickar jag magasinet så fort jag kan. Glöm inte att skriva din e-post. Betalningen sker via paypal vilket är otroligt enkelt och såklart riktigt, riktigt säkert! Det går också bra att maila mig ([email protected] eller [email protected]), så fixar vi det vi mail. Hör av er om ni har frågor!
 
 
 

Banoffee Pie

Läs originalinlägget på www.bakasockerfritt.se!
 
Något jag har gått och suktat efter ett tag är att återigen göra den banoffee pie, vars recept som jag skapade för någon månad sedan. Jag har till och med drömt om denna kaka, för det är seriöst ett av de godaste bakverk jag gjort någonsin under mitt 23-åriga liv! Att baka denna skapelse är ett perfekt sätt att fira våren på! Tycker ni inte?
 
Eftersom jag har sparat mina bästa recept till mitt e-Magasin, är det just här ni kan hitta receptet på min sockerfria Banoffe pie (nummer 2). Magasinet har jag satt till enbart 29 kr, och köpes genom att klicka på "köp"-knappen i den högra kolumnen på www.bakasockerfritt.se. Alternativt längre ner under alla inlägg, om du använder dig utav mobilen. Betalningen görs säkert via paypal. Vid frågor, eller köp på annat sätt, kontakta mig på [email protected]! Läs mer HÄR!
 
 
 

RSS 2.0
Matbloggstoppen