Chiapannacotta till påsk

Läs originalreceptet på www.bakasockerfritt.se!
 
Om två veckor är det påsk, en högtid som inte är sådär jätteviktig för mig, men som jag ändå tycker är kul att fira lite och upmärksamma. Uppmärksammandet från min sida kan bestå utav exempelvis godisbakande och inlägg här på bloggen (och andra sociala medier)! Ett sådant inlägg är detta, för jag har gjort en härlig panacotta som jag tycker passar fint till påskfirandet. Denna påskpannacotta innehåller tre ingredienser och tar ca 3 minuter att förbereda (plus tid för att stå till sig). Jag tycker att den passar bra att äta efter någon timme (behöver alltså inte stå flera timmar eller över natten som jag annars brukar göra). Den är härligt krämig med en mjuk och rund smak, och påminner lite om mjuk glass!
 
 
 
 

Chiapannacotta till påsk - 1 portion

Se receptet HÄR!

 
 
 
 

Baka Sockerfritt e-Magasin nr. 7 - UTE NU!

Läs originalinlägget på www.bakasockerfritt.se!
 
Idag är dagen D. Dagen då jag släpper mitt sjunde e-Magasin! Det var i november som jag släppte det senaste numret (dvs. nummer 6), så det är jätteroligt och spännande att nummer sju nu äntligen är ute. Det här e-Magasinet kommer inte att ha något specifikt tema, utan det innehåller helt enkelt några av mina bästa recept - utan restriktioner! Här kommer ni att bland annat kunna finna intressant fakta, en intervju med Åse med 56kilo och 23 stycken underbara recept! Några av recepten som finns här är en smulpaj med blåbär, arrakskuber, no bake bounytmuffin, brownie och hasselnötspraliner. Priset är enbart 29 kr för detta. Läs mer om mina e-Magasin och tidigare nummer HÄR!

 
Baka Sockerfritt e-Magasin är ett magasin på cirka 40 sidor, speciellt anpassat för att läsas i mobilen. Där är den absolut snyggast, men givetvis går det att öppna och läsa den överallt (såsom på en dator eller iPad). Min tanke är att man med magasinen kan ha något kul att läsa på kanske tunnelbanan, i någon kö, eller när helst man vill se på aptitretande bilder och/eller få inspiration på hälsosammare recept. Min andra tanke är att man kan ha mobilen liggande bredvid sig när man bakar. Själv avskyr (okej, kanske är avskyr var ett starkt ord, men irriterar mig gör det) jag att gå fram och tillbaka till datorn mellan varje ingrediens (för jag har sämst korttidsminne, även när det gäller recept jag skapat själv).
 
Det absolut bästa med dessa e-Magasin, är att de innehåller mina bästa recept! Jag har kontinuerligt hemlighållit mina favoriter, och nu kommer de alltså ut i mina e-Magasin. Nästan alla går enbart att få tag på via magasinet. Till recepten har jag gjort en ungefärlig energiberäkning med kalorier och kolhydrater.
 
Du köper magasinen genom att klicka på "Köp nu" på www.bakasockerfritt.se, högst upp i den högra spalten på hemsidan (om du tittar i mobilen finner du den längre ner, efter alla inlägg), så skickar jag magasinet så fort jag kan. Betalningen sker via paypal vilket är otroligt enkelt och såklart riktigt, riktigt säkert! Det går också bra att betala via faktura. Maila mig då ([email protected]). 
 
 
 
 

Baka Sockerfritt & Rawgoodis - Event 15 mars

Boka in söndagen den 15 mars, för då håller jag och Natalia med Rawgoodis ett hälsosamt event med bakverksprovning, föreläsning, demonstration och mingel! Här kommer vi dela ut goodiebags med ett kompendium, och det kommer vara ett utmärkt tillfälle att ställa frågor och träffa andra med samma intresse. Och tänkt om jag fick träffa er också, vad häftigt!
 
Maila mig på [email protected] (eller [email protected]) för frågor och anmälan till eventet. Jag har redan fått förfrågningar, och det är så roligt och gör mig väldigt glad!
 
 
 
 

RSS 2.0
Matbloggstoppen