Saffran- och chokladkladdkaka

Läs originalinlägget på www.bakasockerfritt.se!

 

Jag gillar saffran och jag gillar choklad (läs älskar). Vad passar då bättre i jul än en kombination av detta? Jag har nu gjort en saffran- och chokladkaka, som blev sådär härligt kladdig och saftig, precis som jag vill ha det! För att göra det extra festligt smälte jag choklad och ringlade över min bit.

 

Tänk att det idag bara är en vecka kvar till första advent och exakt en månad kvar till julafton! Jag har förberett lite nytt julpynt, då jag har pysslat lite med Panduros julpyssel och glittrat stor kottar. Nästa helg åker det tunga artilleriet fram, bestående av adventsljusstakar och julstjärnor!

 
 
 

 

Saffran- och chokladkladdkaka

 

Ni hittar receptet på www.bakasockerfritt.se!

 

 

  

 

 

 

Mazarinkaka med banan och choklad

Läs hela inlägget på www.bakasockerfritt.se!
 
Som jag tidigare skrev så har två nya recept som jag gjort till Risenta nu publicerats, varav en av dom är "Mazarinkaka med banan och choklad". Detta är en av mina favoritbakverk och som jag länge pratat mig varm om. Så ni kanske kan förstå att jag längtat efter att få publicera receptet - vilket jag gör här nedan! Äntligen!
 
Jag hoppas att ni har en bra lördag so far. Det har i varje fall jag haft! Jag spenderade en stor del av gårdagskvällen med att baka till dagens eftermiddagsfika som jag hade med mina föräldrar och systers familj. Det var så klart jättemysigt, och det blev även ett par nya recept som jag vill, och kommer att, dela med mig utav. Men det får bli en annan dag!
 
 

 


Mazarinkaka med banan och choklad

 

Ni kan hitta receptet på www.bakasockerfritt.se!

 

 

 
 

Bontybollar

Läs originalinlägget på www.bakasockerfritt.se!
 
Ni som läste min blogg i mitten av förra veckan såg att jag hade gjort en ny (och ännu godare!) variant på mina bountybollar. Jag lovade ju att komma med receptet, och idag kommer det! Fast för att se det får ni ta och följa DENNA länk! Detta recept är nämligen mitt bidrag till en tävling för LUBfoods och för deras steviadroppar (detta är förövrig den första tävlingen jag är med i, av vad jag kan dra mig till minnes). Jag hoppas på att vinna lite välbehövlig sötning i och med denna tävling, och för detta krävs det att ni kära läsare "gillar" mitt recept och skriver en kommentar på facebook (följ länken). Om ni gör detta kan ni vinna både steviadroppar (Sweetleaf) och Nutri-Nick barer. Tävlingen pågår till 24/11! Hoppas ni vill rösta och vinna lite goda produkter!
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Matbloggstoppen