Baka Sockerfritt e-Magasin 5/2014 ute nu!

Läs originalrecept på www.bakasockerfritt.se
 
Efter några härliga och soliga dagar, börjar hösten krypa sig allt mer inpå oss. Därför tycker jag att det nu är ett perfekt tillfälle att lansera mitt femte e-Magasin som har just tema Höst! Magasinet innehåller 22 stycken recept som kanske passar lite extra bra nu på hösten. Jag har inspirerats av att använda mycket kryddor, såsom kanel och kardemumma, vilka många anser höra hösten till. Dessutom utnyttjar jag höstens färska frukter äpple och päron, vilka är i sitt esse nu. Förutom recept finns i vanlig ordning en intervju (denna gång med Jill från Jills mat), fakta och ett par tips från mig. 
 
 
Baka Sockerfritt e-Magasin är ett magasin speciellt anpassat för att läsas i mobilen. Där är den absolut snyggast, men givetvis går det att öppna och läsa den överallt (såsom på en dator eller iPad). Min tanke är att man med magasinet kan ha något kul att läsa på kanske tunnelbanan, i någon kö, eller när helst man vill se på aptitretande bilder och/eller få inspiration på hälsosammare recept. Min andra tanke är att man kan ha mobilen liggande bredvid sig när man bakar. Själv avskyr (okej, kanske är avskyr var ett starkt ord, men irriterar mig gör det) jag att gå fram och tillbaka till datorn mellan varje ingrediens (för jag har sämst korttidsminne, även när det gäller recept jag skapat själv).
 
Det absolut bästa med mina e-Magasin, är att det innehåller mina bästa recept! Nästan alla recept går enbart att få tag på via magasinet. Till recepten har jag gjort en ungefärlig energiberäkning med kalorier och kolhydrater.
 
Priset för Baka Sockerfritt e-Magasin 5/2014 är 29 kronor. Detta är enligt mig ett väldigt lågt pris i jämförelse för den kostnad och tid jag haft för magasinet, men tanken är främst att täcka de utgifter jag har i och med Baka Sockerfritt. Det är till och med billigare än en latte (eller typ som två hg nötter)! Du kan även kombinera två, tre, fyra eller alla tre nummer (vid köp av fler magasin blir priset mindre), och detta görs via den undre köp-knappen. Om du köper fler magasin, så skriv vilka du vill köpa (alterntaivt maila mig den uppgiften)! 
 
 
Du köper magasinet genom att klicka på "Köp nu", högst upp i den högra spalten på hemsidan www.bakasockerfritt.se (om du tittar i mobilen finner du den längre ner, efter alla inlägg), så skickar jag magasinet så fort jag kan. Betalningen sker via paypal vilket är otroligt enkelt och såklart riktigt, riktigt säkert! Det går också bra att betala med faktura (maila mig till [email protected] eller [email protected]), så fixar vi det vi mail. Hör av er om ni har frågor!
 
 
Ett litet smakprov på vad ni kan finna i Baka Sockerfritt byMarja e-Magasin 5/2014:
 
 
Chokladmunkar
 
 
Bountykaka
 
 
Äppelscones
 
 

 

RSS 2.0
Matbloggstoppen