Receptbox - Baka med mindre socker

Under stora delar av hösten skrev jag ju om mina projekt som jag inte kunde berätta om (i sann blogganda). Projekt nummer 1 var alltså boken "Baka Sockerfritt med Marja", men vad är projekt nummer 2 då? Jo, det ska jag skriva!
 
Jag har tillsammans med min nya entreprenörsvän Camilla Danilda gjort en receptbox. Det är inte riktigt en bok, men lite samma grundtanke. Istället för en ihopbunden bok har vi nu gjort formatet i kort! De är inplastade just för att vara riktigt tåliga och hålla för kladdiga små fingrar (perfekt om man som jag har barn, eller om man som jag kladdar mycket). Ni ska se vissa av mina baknignsböcker, de är helt chokladiga!
 
Men vad innehåller receptboxen då? Jo, den innehåller 50 stycken recept indelade i 10 olika kategorier. Alla recept är utan tillsatt socker och gluten. Förstås. Den innehåller allt från marsipantårta och fruktpaj, till lakritsglass och fruktremmar! Varje kort har en bild på ena sidan som är tagen av MIG, och på den andra sidan är själva receptet. Vi har fotat alla bakverk under hösten, så det tog minst sagt sin lilla tid. Denna receptbox innehåller inte sötningsmedel, utan är sötade med exempelvis torkad frukt, äppelmos och honung. Den är anpassad för att passa alla, men kanske lite extra för barn eftersom korten är så barnvänliga!
 
Receptboxen heter Baka med mindre socker och leverenastid är beräknad till vecka 51. Du kan förbeställa på vår hemsida bakamedmindresocker.se! En rätt bra julklapp va?
 
 
 
 
 
Arrakskuber
 
 
 
Pepparkakstosca
 
 
 
Indiskt kikärtsgodis Laddu
 
 
 
 Den fina framsidan på boxen som jag är så stolt över! Bilden är tagen av Aamod & Sophelia
 

RSS 2.0
Matbloggstoppen