Mjuk chokladkaka med havregryn

Mjuk chokladkaka med havregryn
20 gram smör
1 ägg
½ dl mandelmjöl
2 msk hasselnötsmjöl
2 msk riven kokos
½ msk kokosmjöl
1 ½ msk havreryn
3-4 msk stevia strö
2-3 msk mjölk/grädde
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 ½ krm vaniljpulver
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och mortla havregynen. Blanda de torra ingredienserna i en skål eller bunke. Tillsätt därefter ägg och smör och blanda väl. Häll smeten i en smord och bröad (med riven kokos) liten springform (12 cm). Grädda mitt i ugnen under ca 20 minuter. Servera med gädde!

Tur att jag har nu ätit en stor portion mat till middag! :) För du frestas ju såååå mycket! ;)
Ha en fortsatt fin dag!
Kramar!
//Lana
Vilken god kaka! Alla dina recept ser fantastiska ut och goda! Så härligt med godsaker som man kan äta med bättre samvete :)
Några frågor bara: ska smöret vara smält (kanske en dum fråga..)? Hur mycket mandelmjöl ska man ha istället för havregrynet?
Den här bloggen kommer nog min dotter att gilla. Hon älskar att baka och det är bra att hon får lite nya recept som mamma kan provsmaka sedan ;)
Fin blogg kramar från Gottelisa
Kaka låter riktigt god! Önskar dig en bra dag!
mmmm vilken kaka!!
Fresterska ;)
Srr ut som att den går fint att göra paleostyle oxå....
ha en fin dag :)