Chiapannacotta till påsk
Läs originalreceptet på www.bakasockerfritt.se!
Om två veckor är det påsk, en högtid som inte är sådär jätteviktig för mig, men som jag ändå tycker är kul att fira lite och upmärksamma. Uppmärksammandet från min sida kan bestå utav exempelvis godisbakande och inlägg här på bloggen (och andra sociala medier)! Ett sådant inlägg är detta, för jag har gjort en härlig panacotta som jag tycker passar fint till påskfirandet. Denna påskpannacotta innehåller tre ingredienser och tar ca 3 minuter att förbereda (plus tid för att stå till sig). Jag tycker att den passar bra att äta efter någon timme (behöver alltså inte stå flera timmar eller över natten som jag annars brukar göra). Den är härligt krämig med en mjuk och rund smak, och påminner lite om mjuk glass!



Kommentarer
Postat av: KassandraPalma
ser så gott ut!
Postat av: Sara Ekman
Yummy!!
Postat av: Angie
Ser jättegott ut! :)
Postat av: tommy
ser gott ut =)
Postat av: Helene
Ser riktigt gott ut! :D
Trackback