bakasockerfritt

Mascarponecheesecake med mango

Se originalinlägget på www.bakasockerfritt.se!
 
I mina bakverk byter jag ofta ut crème fraiche eller crème cheese mot mascarpone. Jag tycker just att mascarpone passar bra i bakverk, då det har en så mild smak och konsistensen är tjock, mjuk och krämig! I nedanstående recept har jag bakat en cheesecake med just mascarpone. Smaken på cheesecaken är också lite annorlunda, jag har nämligen mixat mangobitar i fyllningen! Detta är en riktigt mild och mjuk kaka!
 
 
 

 

Mascarponecheesecake med mango

 

Spana in receptet hos www.bakasockerfritt.se!

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Cecilia Bergman

Låter som ett gott tips att ta mascarpone i stället för kesella i cheesecake, skall jag prova!

2013-05-05 @ 11:39:22
URL: http://ceciliabergman.wordpress.com
Postat av: Sanna

Wow säger jag bara! :)

2013-05-07 @ 10:26:37
URL: http://engnuttasocker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0