Banankaka med hackad choklad

Banankaka med hackad choklad
15 gram smör
70 gram mogen banan
1 ägg
½ dl mandelmjöl
½ msk kokosmjöl
1 msk hasselnötsmjöl
15 gram hackad choklad
10 gram finhackade pecannötter
½ msk stevia strö
½ tsk bakpulver
½ krm vaniljpulver
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret, mosa banan och vispa ägget pösigt med elvisp. Blanda alla torra ingredienser med varandra. Rör därefter ner den mosade bananen och det smälta smöret. Rör till sist försiktigt ner äggvispet. Häll banansmeten i en bröad springform (12 cm). Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.

Smarr! :-)
Mums, mums! Du frestas som vanligt! Mitt i vecka, på en vardag? ;)
Ha en toppen kväll!
Kramar!
//Lana
Banan och choklad är en underbar kombo och med lite grädde till... mmmmmm!
Banankakor blir så saftiga och goda och tillsammans med choklad perfekt!