Hallon- och blåbärspaj

Hallon- och blåbärspaj - 1 portionsform
80 gram hallon och blåbär
½ äggula eller 10 gram smör
½ tsk vispgrädde
1 ½ msk riven kokos
1 msk mandelmjöl
½ msk hasselnötsmjöl
½ mk stevia strö
½ krm vaniljpulver
Lägg hallon och blåbär i en liten portionspajform. Blanda ägg med övriga ingredienser. Fördela ”degen” över bären. Grädda mitt i ugnen i 175 grader under ca 15 minuter.
Ja, det gäller att prioritera i livet!
Pajen ser supermumsig ut!
Jag älskar att fika men inte så mycket fika med paj. Tur att det finns så mycket annat om man vill ha! Sturekatten och Gateau har jag varit på båda två faktiskt. Jag brukade annars gå till Vetekatten då jag jobbade och bodde en tid i Stockholm. Det låg så nära min arbetsplats och så fick man en hel liten kanna kaffe när man beställde. Sånt gillar jag!
hmmm... kan bli nästa bak det där... ;-)
Pajen ser jätte god ut och smart att bara göra en liten paj så "måste" man inte äta så mycket :)