Chokladkakor med hasselnötter

Chokladkakor med hasselnötter - 6 stycken
15 gram smör
½ ägg
25 gram mörk choklad
1 krm snabbkaffe
½ dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
15 gram hckade hasselnötter
1 ½ msk stevia strö
1 krm vaniljpulver
15 gram sockerfri choklad (mörk eller ljus)
ev. kokosfett och extra stevia strö
Sält smör med choklad och snabbkaffepulvret. Vispa upp ett halvt ägg tillsammans med sötningen. Häll ner chokladsmöret. Blanda därefter ner alla de torra ingrdienserna inklusive hackade nötter. Gör cirka 6 stycken kulor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut kulorna till ganska tjocka kakor (cirka 2 cm höga). Grädda mitt i ugnen i 15 minuter. Låt kakorna svalna.
Smält chokladen. Tillsätt eventuellt kokosfett och extra sötning. Låt chokladen tjockna lite (lägg en stund i kylen). Ringla över kakorna.

Men gud, vilka goda! Bokmärker på en gång! Kanonbra recept som är dessutom beräknat för så här lite kakor. Ingen risk för överätning! ;)
Ha en fin kväll!
kram kram
//Lana
Vilka fina kakor, de ser väldigt goda ut!
Jag önskar så att jag hade din talang :P
Börjar bli sugen på att baka, men jag kör lite striktare LCHF nu och vill inte äta så mycket bak. Plus att jag har så mycket kvar i frysen sen i jul! :-)
De ser jättegoda ut!
Ser smarriga ut. Snygga också!