Banankladdkaka

Banankladdkaka
½ banan
20 gram smör
½ ägg
20 gram mörk sockerfri choklad
½ dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 ½ msk stevia strö
2 tsk kakao
1 krm vaniljpulver
ev. 20 gram sockerfri mjölkchokad
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret tillsammans med den mörka chokladen. Mosa den halva bananen och blanda med de torra ingredienserna. Rör ner det halva ägget tilsammans smörchokladen. Hacka eventeuellt mjölkchoklad och rör ner. Häll smeten i en bröad 12-centimeters springform. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.

Åh, vad gott det lät! Tyvärr ingår inte banan i min kost för tillfället.
Jag håller också på att titta på det programmet :-)
Banan i kakor är gott och gör dem saftiga! Lycka till med tentan!
Mmm...gott, gott!
Resten av familjen skulle denna kaka passa perfekt! Jag tål tyvärr inte banan... :(
Lycka till med tentan!
Kram
//Lana
Nu när jag tittar på receptet igen ser jag att du inte skrivit upp banan i ingredienslistan :-)
Lycka till!
I mitt förra liv var banan o choklad en hit! Inte nu tyvärr!
/M
Va gott det ser ut :)