Äppelkaka med nötter

Äppelkaka med nötter
40 gram äpple
20 gram smör
1 ägg
½ dl mandelmjöl
1msk kokosmjöl
2 1/3 msk stevia strö
½ tsk bakpuver
1 krm vaniljpulver
Toppa med:
20 gram valnötter och pecannötter
1 krm kanel
½ tsk stevia strö
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa ägget pösigt med elvisp. Rör därefter ner de torra ingredienserna i äggvispet och tillsätt det smälta smöret. Häll smeten i en smord och bröad 12 centimeter stor springform. Dela ett äpple i klyftor så att du får ca 40 gram och tryck ner klyftorna i smeten. Hacka val- och pecannötter och strö ovanpå. Pudra även över kanel och strö över lite extra sötning. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 15 minuter.
Den där såg riktigt läcker ut!
sv; Det har jag också gjort några gånger, men då måste den var längre i ugnen såklart =) Den är suuuper! :)
Den här kakan passar ju mig perfekt! :) Mejerifri! Receptet är sparat!
Ha en toppen kväll!
Kram
//Lana
Åh, äppelkaka är ju bara för gott!
Å...du har gjort det igen! En super god kaka hade i lite kardemumma oxå. Tack för att du delar med dig av dina recept. :-D