Mjuk cashewkaka med chokladtopping

Mjuk cashewkaka med chokladtopping
20 gram smör
1 ägg
40 gram cashewnötter (torrostade)
2 msk mandelmjöl
2 msk riven kokos
½ msk kokosmjöl
1 ½ msk stevia strö
½ tsk bakpulver
½-1 krm vaniljpulver
Chokladtopping:
60 gram mascarpone
1 ½ msk kakao
1 ½ msk stevia strö
1 krm vaniljpulver
2 msk vispgrädde
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och finhacka cashewnötterna. Blanda cashewnötterna med resterande torra ingredienser. Rör ner ägg och smör. Smöra och bröa en liten springform (12 cm i diameter) och häll ner smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 18 minuter. Låt svalna.
Chokladtopping:
Rör ihop alla ingredienser till toppingen. Fördela över kakan och toppa med riven kokos.
Mumsigt!
Det ser fantastiskt gott ut :) Och idag hittade jag dig på Instagram. Så himla roligt!
Mascarpone är alltid gott i bakverk! Och kakan ser också god ut :)
Hej! Vill bara tala om att jag bakade dina solrosfrallor alldeles nyss och att det var det godaste lchf-brödet jag någonsin ätit! Tack för receptet! // Catarina