Chokladpistagekakor
Igår hade jag en jättemysig middag och kväll hemma hos Karin och Morgan! Det blev dock ingen Melodifestival för mig igår heller, men som jag tidigare nämnt är det finalen som är viktigast! Nu håller jag på för fullt med hemsidan, men det är en hel del småfix som måste göras och dessutom massor av bilder som blivit knasiga och måste läggas upp ännu en gång. Men jag kämpar på!
Jag märkte att jag har några recept från förra året. De måste såklart läggas upp! De är från en tid då det var lite varmare och ljusare ute och det är nästan så att jag fick lite vårkänsla då jag såg dem... Först ut (av dessa) blir chokladkakor "spetsade" med pistagenötter. Pistagenötter är himla gott i både mjuka- och småkakor, och passar riktigt bra ihop med choklad!

Chokladpistagekakor – 8 stycken
40 gram rumsvarmt smör
25 gram finhackade pistagenötter
2 msk riven kokos
2 msk mandelmjöl
2 msk stevia strö
1 msk kakao
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt tillsist smöret. Blanda till en deg och forma kulor av degen. Platta ut till kakor på en plåt med bakplåtspapper Grädda mitt i ugnen i 150 grader i crika 14 minuter. Låt svalna.

Hjälp så gott kakorna ser ut! Och pistage gillar jag massor också :)
Pistagenötter är ju bara såååå gott! Och med kombination med choklad är det ju såååå smaskigt! Mums!
Ha en toppen kväll
Kram kram
//Lana
mmm dessa ser ljuvliga ut :)
Mums, de ser bara så goda ut! Jag älskar pistagenötter!
Jag skippar också gärna melodifestivalen och ser finalen. Det är mycket man slipper på så vis. Kram!
Vad mycket gott du bakar. Pisagenötter är så goda. Tror aldrig att jag bakat med dem (bara gjort julgodis. :-)