bakasockerfritt

Kladdkaka med avokado

Jag har använt mig av kombinationen avokado och choklad i ett flertal bakverk nu (både i desserter så som chokladmousse, och mjuka kakor), och det blir alltid underbart gott! Jag gjorde en stor kladdkaka (dvs. i en 24-cm form), men bytte ut lite smör mot en avokado. En avokado är ganska lite i en så pass stor kaka, och kakan smakar heller absolut inte avokado! Men kakan blir i varje fall mycket god, kladdig och krämig på samma gång och riktigt smälter i munnen! Den passar utmärkt med till exempel vispad grädde!
 
 
 
 
 

Kika in på www.bakasockerfritt.se för att se receptet på Kladdkaka med avokado!

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Charlotte Kyller

Jättefin bild och vad god kakan såg ut :)
Kram

2013-04-18 @ 20:09:44
URL: http://kyllerskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0