Chaifrön och Skyr

Jag brukar också använda chiafrön när jag bakar bröd. Och jag har också köpt chiamjöl till dotterna glutenfri bakande! :)
Härligt med loppis! Jag älskar att gå på loppisar!
Ha en fin söndag!
Kram kram
//Lana
Chiafrön har jag också köpt och blandar med lite när jag bakar bröd. Skyr har jag inte sett tidigare, ska hålla utkik när jag är i affären nästa gång, kul att testa nya grejer!
Ha det gott!
Allt bra ? :)
Kram
Vilken dag! Det är såna dagar man vet att det bara kan bli bättre...kanske...
Tur du kan baka så gott!
Chaifrön måste jag testa!
/M
Hej Marja! Vad intressant med en bakblogg utan socker:)! Jag blev lite nyfiken på Naturell Skyr, vad är det för skillnad på den och "vanlig" yoghurt?
Jag använder mina chaifrön till allt! Kommer vara sjukt omega-3-boostrad efter denna höst :)
smakar skyr som naturell kvarg? tkr nämligen inte att det är så där supergott :3 men om den är mera lik yoghurt, namnam då vill jag köpa hem ett par burkar!
hur mycket kolhydrater är det i skyr? :)
Vart köper man chaifrön? :D