Kokoskaka med mascarpone

25 gram smör
1 ägg
50 gram mascarpone
2/3 dl riven kokos
2 msk stevia strö
1 krm vaniljpulver
1 droppe bittermandelarom
Smält smöret och blanda ner mascarpone väl tills alla klumpar försvinner. Vispa ägget med elvisp. Blanda kokos, stevia strö och vaniljulver och häll över ”mascarponesmöret”. Tillsätt en droppe bittermandelarom och blanda ner det uppvispade ägget. Bröa en 12-centimeter springform med riven kokos och häll över kokossmeten. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. Servera med en rejäl klick vispad grädde!
Jag tycker kakan är godast när den fått stå i ett par timmar i kylskåpet.
Mums, gud så gott det såg ut!
Kram!
Jag har ju införskaffat mig en sådan form, men det brukar läcka ur den i ugnen, har du också det problemet?
Mums. Jag brukar också göra en kokoskaka, liknar din men med vanligt socker. Kokas är ju fantastiskt gott. Kika in hos mig om du vill ha lite kokosmuffins inspiration.
Fräscha smaker!
Mums, det där vill jag testa :)