Hallongrottor
Här kommer en gammal och god klassiker, men utan vanligt socker och mjöl givetvis! Hallongrottor väcker gamla barndomsminnen hos mig. Det var nog en av de första kakorna jag bakade. Kom ihåg när jag fick receptet på hemkunskapen under lågstadiet! Sedan dess har de en besämd plats i mitt hjärta.
Hallongrottor – 3 stycken
Kakdeg:
20 gram smör
2/3 dl mandeljöl
½ msk kokosmjöl
2 msk stevia strö
2 krm kanel
½ krm vaniljpulver
½ tsk bakpulver
Hallonfyllning:
20 gram hallon
1 tsk stevia strö
½ msk vispgrädde
Hallonfyllning
Lägg hallon, 1 tsk stevia strö och vispgrdde i en kaastrull och låt skuda tills hallonröran tjocknar.
Kakdeg
Blanda alla ingredienser till en deg. Rulla tr bollar, och lägg i småbrödsformar. Tryck ett hål i mitten på varje kaka. Lägg en klick hallonfyllning i varje hål. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 12 minuter.

Idag har vart en sån dag då jag gått och vart sugen på allt, har prövat både dina lussebullar, pepparkakor och dessa. Måste säga att alla tre smakade sjukt bra. Riktigt bra substitut då jag äter lågkolhydratskost :D
Å, hallongrottor! :)
/M
Smarrigt! :)
Hallongrottor är goda och jag gillar din version av dem!
Mums, vilka goda! Passar mig i smaken perfekt! :)
Ha en toppen onsdag!
Kram
//Lana
Såna där kakor är så goda!
Åh hallongrottor är nog det bästa jag vet i "kakväg" :D
Mums! Jag älskar småkakor!
Vilken trevlig blogg du har! Här var det bakinspiration i massor ju!
Såg att du bakade med vanliga muffinsformar? Upplever du ibland att smeten fastnar i pappret? Det är mitt stora problem. :/