bakasockerfritt

Mjuk Kanelkaka

 

Denna mjuka kaka har smak av kanel och är lika saftig som söt. Passar absolut bäst med en rejäl klick vispad grädde!

 



 

Mjuk Kanelkaka

125 gram smör
3 ägg
1 1/4 dl creme fraiche
1 ½ dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
1 ½ msk pofiber
1 1/4 dl stevia strö
2 tsk bakpulver
1 ½ krm vaniljpulver
2½ - 3 tsk kanel
1/3 tsk kardemumma

 

Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser.Vispa äggen tillsammans med creme fraichen med elvisp och rör ner bland de torra ingredienserna. Blanda även ner det smälta smöret. Häll i en bröad (mandelmjöl) brödform. Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 35 minuter.

 


Kommentarer
Postat av: Katarina

Jag gillar bakverk med kanel! Ser gott ut!

2012-06-25 @ 15:37:54
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Lana

Låter väldigt gott! Kanel är min favorit! :)
Ha en fin dag!
Kram
//Lana

2012-06-25 @ 16:18:31
URL: http://www.ryskadockor.blogspot.com
Postat av: Simone

de ser rikitgt smarrigt ut,nu har ja faktiskt köpt stevia strösocker så nu ska ja oxå börja baka nåt sockerfritt.

2012-06-25 @ 21:34:36
URL: http://smulansbakblogg.blogspot.se
Postat av: Christer Erngren (@nukokarjag)

Måste prova att baka med mandelmjöl, låter och ser ju jättegott ut :)

2012-06-26 @ 15:38:27
URL: http://nukokarjag.se
Postat av: Lina | photo ♥

Ser gott ut! (:

2012-06-26 @ 19:11:39
URL: http://linaphoto.blogg.se
Postat av: Sabina

Det där låter riktigt gott, kanske något jag borde ge mig på! :)

2012-07-12 @ 20:58:21
URL: http://sabinasfoto.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0