Mjuk Kanelkaka
Denna mjuka kaka har smak av kanel och är lika saftig som söt. Passar absolut bäst med en rejäl klick vispad grädde!
Mjuk Kanelkaka
125 gram smör
3 ägg
1 1/4 dl creme fraiche
1 ½ dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
1 ½ msk pofiber
1 1/4 dl stevia strö
2 tsk bakpulver
1 ½ krm vaniljpulver
2½ - 3 tsk kanel
1/3 tsk kardemumma
Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser.Vispa äggen tillsammans med creme fraichen med elvisp och rör ner bland de torra ingredienserna. Blanda även ner det smälta smöret. Häll i en bröad (mandelmjöl) brödform. Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 35 minuter.
Jag gillar bakverk med kanel! Ser gott ut!
Låter väldigt gott! Kanel är min favorit! :)
Ha en fin dag!
Kram
//Lana
de ser rikitgt smarrigt ut,nu har ja faktiskt köpt stevia strösocker så nu ska ja oxå börja baka nåt sockerfritt.
Måste prova att baka med mandelmjöl, låter och ser ju jättegott ut :)
Ser gott ut! (:
Det där låter riktigt gott, kanske något jag borde ge mig på! :)