Mjuk pepparkaka

Mjuk pepparkaka
20 gram smör
1 ägg
½ dl mandelmjöl
½ msk kokosmjöl
½ msk hasselnötsmjöl
2 msk stevia strö
½ tsk bakpulver
1 ½ krm kanel
½ krm kardemumma
¼ - 1/3 krm malen nejlika
¼ - 1/3 krm malen ingefära
Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser. Vispa ägget med elvisp. Rör ner ägg och smör bland de torra ingredienserna. Smöra och bröa en 12-centimeters springform med mandelmjöl och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 13 minuter.

Mmm...gott. gott! Ska nog baka något liknande till lördagsfika då vi ska kaffe/glögg-gäster! :)
ha en toppen onsdag!
Kram kram
//Lana
Älskar mjuk pepparkaka, så detta borde jag testa!!
Har ju äntligen skaffat mig en 12 cm form ;)
mmmm, pepparkaka ;)
jag undrar, var kan man köpa en sån liten käck 12cm form ?
Hej! Dina recept är alltid så goa men jag är inte så överförtjust i LCHF, GI osv, utan jag vill ha helt vanligt vetemjöl i. Kanske konstigt att följa din blogg då, men jag får ju ändå inspiration till otroligt goda recept. Min fråga är då om jag istället kan ersätta dina mjölsorter med samma mängd vetemjöl? Skulle du kunna ge mig tips? Denna kakan vill jag absolut testa! :)
ser oootroligt mumsigt ut! :)
Har precis bakat den här kakan för femte gången och den är så otroligt god! Tusen Tack!
Bakade denna kaka igår, väldigt god. Fick grädda den ca 20 minuter innan den blev klar