Semlor med bakerix

Semlor med bakerix – 4 stycken minisemlor
Semelbulle:
1 ägg
1 dl bakerix
1 msk stevia strö
1 tsk kokosmjöl
½ tsk fiberhusk
1 krm kanel
Fyllning:
1 äggvita
¾ dl mandelmjöl
1 droppe bittermandelarom
1-1 ½ tsk stevia strö
½ krm vaniljpulver
Vispgrädde
Semelbulle
Sätt ugnen på 150 grader. Vispa ägget pösigt med elvisp. Blanda de torra ingredienserna med varandra och rör ner i äggvispet. Tillsätt eventuellt mer kanel för mer kanelsmak. Rulla fyra bollar av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 15 – 20 minuter.
Fyllning
Vispa äggvitan hårt med elvisp. Skär av toppen på bullarna och ta ut en grop i varje bottendel. Smula ner inkråmet i äggvitan. Rör ner mandelmjöl, stevia strö, vaniljpulver och arom i äggvitan och kör en kort stund med elvispen. Fördela mandelfyllningen i groparna. Toppa med en rejäl klick vispgrädde och lägg på locket.
Mmm...gott, gott! Om allt ska gå enligt min planering så ska det bakas semlor i helgen! :)
Ha en toppen måndag!
kram
//Lana
Är de verkligen goda? :D
Åh älskar semlor:)
Ungefär hur små är dem? Jag skulle vilja göra efter det där receptet fast normalstora semlor, är det bara att göra 2 stycken istället då eller? :)