Bountybollar

Bountybollar – 15 till 20 stycken
50 gram smör
100 gram mascarpone/ricotta
ca 30 droppar NuNeutral steviadroppar, motsvarande ca 1 2/3 krm (vanilj och/eller neutral)
ca 2 ½- 2 2/3 dl riven kokos
60 gram mörk choklad
10 gram kokosolja
ca 5 droppar NuNeutral steviadroppar (vanilj och/eller neutral)
Smält smöret och blanda väl med mascarpone. Tillsätt sötning och riven kokos. Låt kokosröran stå i kylen i ca ½ timme tills den stelnar. Rulla därefter till bollar. Smält den mörka chokladen tillsammans med kokosoljan och tillsätt ca 1 tsk stevia strö. Doppa bollarna i chokladen och lägg på bakplåtspapper. Låt stelna i kylen!
Smarrigt!
Glad Påsk
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se
Jag har gjort bountygodis med kokosmjölk en gång och det blev supergott! Dina ser smaskiga ut!
Åh vad gott!
10 vad kokosolja?
Måste testa, ser urgott ut!