Kladdkaka
Jag älskar min kladdkaka! Den är väldigt snabbgjord och otroligt omtyckt! Jag gjorde denna både till min födesedag och till nyår - det vill säga ett väldigt högt betyg!

Kladdkaka
120 gram smör
3 ägg
½ dl vispgrädde
4 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
3-4 msk kakao
2 dl stevia strö/sukrin
1 ½ krm vaniljpulver
ev. grovhackad choklad
ev. nötter (ex. Pecannötter, hasselnötter, valnötter)
Smält smöret. Blanda mandel- och kokosmjöl, stevia strö, vaniljpulver, kakao och eventuellt choklad och nötter. Blanda i ägget, smöret och vispgrädden. Rör om tills allt blandat sig. Smaka av om smeten är lagom söt (smeten är dock mer söt än vad kakan senare blir). Häll i en smörad och bröad form (mandelmjöl) på 24 centimeter. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-17 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig). Kladdkakan serveras med fördel kall md en klick grädde eller glass!
Angående min lilla bakningsbok så har jag fått lite frågor om den från vänner, familj och även från några läsare. Det är så att jag har beställt den från ett bokbindningsförlag och de tar (enligt mig) ett ganska högt styckpris. Om det är någon som har några funderingar eller liknande får ni gärna kontakta mig ([email protected]). Om det är fler som skulle vilja köpa ett exemplar kan jag höra med företaget om det går att sänka priset! Boken är på ca 50 sidor och innehåller drygt 20 av mina absoluta favvorecept!
Oh, vad gott! Nu blev jag sugen på choklad! ;)
Ha en toppen kväll!
Kram
//Lana
Hur mkt skulle boken isf kosta?
Om man vill göra kakan i en 12 cm form vilka mått gäller då? Din blogg är grym! Kram
Kakan är just så där kladdig som jag vill ha den! Mums!
Kladdkaka är ju riktigt gott!
Kladdkaka är alltid gott och passar i alla lägen tycker jag :)
Åh denna kladdkaka låter ju jättegod!! :)
Vad kostar boken? :)