Bountybollar
Bountybollar - ca 8 stycken
25 gram smör
ca 50 gram mascarpone 1 ½ -2 msk stevia strö
½ krm vaniljpulver
1½ dl riven kokos
40 gram mörk choklad
10 gram smör
ca 1 tsk stevia strö
Smält smöret och blanda väl med mascarpone. Tillsätt 1 ½-2 msk stevia strö, vaniljpulver och riven kokos. Låt kokosröran stå i kylen ett tag så att den stelnar en aning. Rulla därefter till bollar. Smält den mörka chokladen tillsammans med smöret och tillsätt ca 1 tsk stevia strö. Doppa bollarna i chokladen och lägg på bakplåtspapper. Låt stelna i kylen!
Jag fick häromdagen hem min beställning på shiratakiris! Jag köpte nämligen en enda förpacknign förut för att testa att göra risgrynsgröt. Och det blev jättegott! Mycket godare än vad jag trodde det skulle bli! Så köpte fem stycken till för att testa på lite olika puddingar, grötvarianter mm.
Vad spännande det låter med risgrynsgröt på shiratakiris! :) Ser fram emot dina pudding- och grötvarianter på det! :)
Ha en fin söndag!
Muffinsarna var helt underbara! Kommer att baka de flera gånger!
Kram kram
//Lana
Det är ju bara så gott med bountybollar!!
Bountybollarna lät jättegott! Kanske får bli dom på lördag! :-)
TACK för att du lägger upp allt detta på din blogg! Har precis börjat om på LCHF och vill ha något som piggar upp i höstmörkret; bjuda mina vänner på te och bakat. Nu kan jag göra det trots LCHF! Tack igen!! /Emmelie Eriksson
Bra tips! Får snart lite oväntat besök av lilla barnbarnet och svärsonen, som fyller år idag och är galen i kokos. Ska genast sätta igång och göra bountybollar - men något modifierat. Länkar till dig om de blir bra och dyker upp på bloggen så småningom. Ha en fin vecka!
Gud vad gott de ser ut!
åh ja älskar verkligen bounty och de här är farligt goda.aldrig hört talas om de riset,låter spännande
intressant med mascarpone i bounty, det måste jag testa nästa gång:) risgrynsgröt lät inte heller så tokigt, hur gjorde du det?
Galet goda bounty! Till och med barnen gillade dem!
Kan man byta ut mascarpone mot någonting som är helt mjölkfritt? Någon aning om vad isf? :)