Blåbärskakor

Blåbärskakor – 8 stycken
50 gram smör
1 dl mandelmjöl
4 msk havregryn
4 msk stevia strö
1 msk kokosmjöl
1 krm vaniljpulver
2 msk blåbär
1-2 krm kanel
Blanda alla torra ingredienser med varandra. Tillsätt smör och blanda till en kakdeg. Forma degen till bollar och platta ut dom på en plåt täckt med bakplåtspapper. Lägg några blåbär på varje kaka och tryck ner bären en aning. Grädda mitt i ugnen i 150 grader i ca 15 minuter.

hej. Vad mycket gott du har på din sida. Kul att du bakar utan riktigt socker :)
Ser superfina och goda ut. De ska jag testa någongång. Fina skålar också. Jag har den rosa:)
Oh vilka goda kakor! Blåbär är så gott att ha i bakverk! :)
Ha en toppen torsdag!
Kram
//Lana
Åh vad gott. Du har också börjat baka med saffran såg jag. Trevligt!
Jättefina kakor och bra med blåbär som är så nyttigt :) Antar att man kan använda frysta blåbär?
Kan man utesluta havregryn eller har d en viktig funktion? Kankse kan ta fibrex istället?
Vad goda dom ser ut! Har inte ännu testat att ha blåbär i småkakor men det ska definitivt provas!
Jag tog kokos och det blev bra :)
De här ser riktigt goda ut. Måste testa!!