bakasockerfritt

Tävling - mat&hälsa

Igår fick jag hem det nya nummret av mat&hälsa. Och där fanns mitt recept med! Det är så roligt att få vara med i en tidning med sitt egna recept. Och det är verkligen inte vilket recept som helst, utan mina älskade "Devil's food chocolate muffin"!
 
 
 
 
Eftersom jag redan har en prenumeration så lottar jag ut fyra nummer (värde 196 kr) av mat&hälsa. Dessutom fick jag lotta ut de tre tidigare nummerna till tre stycken (alltså tre personer får tre nummer). Så jag kör tävlingen så här: vill du vinna prenumerationen på fyra framtida nummer så skriver du varför du vill vinna detta. Vill du ha nummer 1-3 så skicka antingen ditt lite hälsosammare favoritbakrecept (gärna som länk, men själva receptet går också bra) som jag kan baka och lägga upp på bloggen, eller något nytt som du vill att jag ska baka (kanske är du sugen på någon speciell smakkombination?)! Du får självklart tävla för båda vinsterna, men endast vinna en utav dom. Tävlingen pågår tom fredag.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Min mat,bak och hälsoblogg

Åh vad roligt att få vara med i tidningen!! Grattis!!

2012-10-09 @ 17:34:50
URL: http://www.peachloveinfood.blogspot.com
Postat av: Lena

Åh vad kul att vara med i tidningen. S
Muffinsen ser kalasgoda ut :)

Lena från Make Ahead food

Svar: Tack, de är supergoda! :)
Marja

2012-10-09 @ 19:02:30
URL: http://lena-makeaheadfood.blogspot.se/
Postat av: Anna

Hej!

Jag skulle vilja vinna fyra nummer av tidningen. Detta för att jag älskar att ha något att bläddra i för recept och inte bara läsa på internet. Sen för att jag åker buss flera timmar om dagen för att ta mig till skolan så skulle det vara riktigt skönt att ha något att läsa och bli inspirerad

2012-10-09 @ 20:18:22
Postat av: Anna

Hej! (hela kommentaren kom inte med)

Jag skulle vilja vinna fyra nummer av tidningen. Detta för att jag älskar att ha något att bläddra i för recept och inte bara läsa på internet. Sen för att jag åker buss flera timmar om dagen för att ta mig till skolan och hem. Då skulle det vara riktigt skönt att ha något att läsa och bli inspirerad av. Kanske till och med läsa ett recept som man kan göra när man kommer hem på kvällen sen. Det blir något att se fram emot när man sitter där på bussen! :)

2012-10-09 @ 20:21:13
Postat av: Hanna

Verkligen härligt recept! Såg det i tidningen :) kul!

2012-10-09 @ 20:53:52
Postat av: Linda H

Hej,

Jag vill vinna fyra framtida nummer för att jag är så nyfiken på denna tidning, har tyvärr inte lyckats köpa den än då studentkassan inte tillåter det :(... Men nu hoppas jag såklart på tur
och att få läsa något annat än kurslitteratur.

MVH Linda

2012-10-09 @ 20:55:32
Postat av: Sonja

Jag skulle gärna vinna bägge delar - Mat&Hälsa är en tidning som verkligen inspirerar, som är en skön blandning av lite ett av varje, härliga recept, bra rapportage, en skön och lättsam ton. Nischad, men ändå inte för insnöad och stram, jag gillar't! Precis min grej. :)
Det är alltid lika härligt med en ny, inspirerande tidning i brevinkastet speciellt en tidning fyllt med lite ett av varje av intressanta saker.

Här kommer även ett av mina absoluta favoriter vad gäller kak-recept:
http://motionwellness.blogspot.se/2012/09/helggottis-citron-och-chiafrokaka.html
Mums! :)

Ha en riktigt härlig onsdag!
/ Sonja

2012-10-09 @ 21:06:36
URL: http://www.motionwellness.blogspot.se
Postat av: Freedom Fie

Det er de bedste

Postat av: CEZZii

Hejsan! :) Har en fråga på min blogg som kanske du kan svara på! :), alla som svarar rätt får en gratislänkning i ett nytt inlägg! Frågan finns på inlägget här: http://cezzii.blogg.se/2012/october/vetdu-fa-en-lankning.html#comment
Förlåt om du inte gillar såna här kommentarer!

2012-10-10 @ 03:14:33
URL: http://CEZZii.blogg.se
Postat av: Vonskareng

Men guuud så roligt för dig :D <3 wow! Du förtjänart verkligen, bästa bakbloggen!

Svar: Tack så jättemycket, det värmer!!
Marja

2012-10-10 @ 09:57:46
URL: http://vonskareng.blogg.se
Postat av: messan

Vad kul att få vara med i tidningen:).
Ha en underbar dag!
Kramen

2012-10-10 @ 12:07:13
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Sanna

Åh, vad roligt! Grattis, så kul :)

Jag skulle jättegärna vilja ha några nummer för jag älskar den vardagslyx som det innebär att få hem en tidning i brevlådan ( se tex här http://engnuttasocker.blogg.se/2012/february/halsa-fitness.html ). Dessutom behöver jag få inspiration till LCHF-mat då jag har vänner som äter LCHF eller glutenfri mat och jag vill kunna baka och bjuda även dem på smaskigheter! Ooo, nu håller jag tummarna!

2012-10-10 @ 13:04:42
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Ida

Hej ! Ja vill vinna prenumerationen på fyra framtida nummer ! Varför ? För att jag behöver sparken i baken som tidningen ger mig ! Massor av inspiration, egentid av att få sitta ner å läsa härliga recept när ungarna far runt omkring mig och för att jag är en LCHF-periodare och behöver verkligen detta ! Kram å tack för en underbar blogg !!!

2012-10-11 @ 15:53:25
URL: http://www.troskvagen.blogspot.se/
Postat av: Jenda

Stolt vän här!!! :D <3

2012-10-12 @ 21:43:29
URL: http://jenda.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0