bakasockerfritt

Trelagerkaka med banan, jordnöt och choklad

 
Läs originalinlägget på bakasockerfritt.se!
 
Igår gjorde jag en så galet god kaka med den ljuvliga smakkombinationen banan, choklad och jordnöt. Kan det bli mycket bättre? Bottnen kan man nästan säga är en blandning av en mjuk och hård kaka. Den är hård i och med att den är kompakt och utan ägg och bakpulver. Dock gör bananen den något mjuk, vilket bidrar till en härlig och något kladdig konsistens. Toppad är kakan med min hemmagjorda jordnötssmör och ett lager smält choklad! Perfekt att baka och fira in helgen med. Eller vad tycker ni?
 
 
 
 
 

Banan- och jordnötskaka

Ni hittar receptet HÄR!

 

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0